KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Sunday, October 24, 2010

~UniQue BuilDinG~



Hye bloggie...
sape2 yang kat u..ujung2 sem ni pham2 jela...
bz nak kena submit project..

tp aku nk relax jap..tulis blog...
semalam duk tgk2 blog..tiba-tiba terbacela satu komen kat shoutbox ni..korang leh bace sendiri kat tepi to yek..cik sorrytosay
"ni blog promote diri ke" huhuhu
blog promote diri ye cik sorrytosay..lebih kurangla..memang aku nak promote diri aku pun..
nak aku ckp cm tu ke baru cik sorrytosay puas hati..
setahu aku xde plak kan aku nk lelong diri aku kat sini..setakat aku letak gmbar..
cite mane aku g..ape aku buat..2 kire nak promote diri aku ke..
ish2...kalo ciksorrytosay x suke bace x suke tgk ke sorila...ciksorrytosay boleh angkat kaki jalan yek
aku pun x suke nk buat org x senang bace blog aku ni..hehe
len kali kalo rase matured..nak komen..tunjuk dpean2..tinggal link ye cik sorrytosay..xkn pengecut kot..kate hebat...komen2 blog orang..hehe =p

peace no war !!

aku buat entry ni bukan nak cite pasal tu..
jom kite tgk bangunan yang unik2 ni..
sgt teruja bile aku tgk..
hebat giler arkitek die..




jom tgk bangunan2 yang pelik ni..


ni shoe house kat pennsylvania united states



yang ni umah ripleys believe it or not kat dalm tv tu


ni public library kat kansas city, missouri


ini crazy house, vietnam



ini cube houses, rotterdam, nertherlands


ni wonderworks, florida


ini crooked house, poland


ini basket building, ohio, US



ini stone house, portugal..

unik2 kan bangunan die...
pas ni kite leh lah buat umah cm gini..

tada...

P/s: salam syg buat cik sorrytosay..=p



6 comments:

  1. menarik gila siapelah architect buildings ni eh

    ReplyDelete
  2. hahhaa.. memang sgt unik!
    kalau umah sy camtu, mau jd pusat pelancongan gak umah sy.. hehe..

    ReplyDelete
  3. mimiekucyg: comell kan..
    solihin: ok ape...leh dpt side income..hehe

    ReplyDelete
  4. kunjungan... mampir balik sambil liat-liat. dan kalo bisa sekalian follow...

    ReplyDelete