KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Friday, September 24, 2010

JahiTan MaNik


Hai Bloggers...
Tak tahu tiba-tiba dtgnye angin aku nak blaja jahit manik ni..
sebenarnye aku dah try dah buat sebelum ni...
tp berhenti sekerat jalan sebab nak jahit manik ni memang kena sabar

tapi bile aku tgk mak asyik pakai je baju yang bermanik2 ni..
terpk la kat kepale aku ni..
kenape aku x blaja je jahit manik ni..
sebelum ni mmgla ade blaja buat nagn akak ipar aku tp men2 je..
tapi kali ni teringin lak nk blaja betul2..hehe

mane tau ilmu jahit manik ni bergune kat aku nnti time nak amik ati mak mentua..huhu
tak pun leh amik tempahan ke...ahakz..berangan je lebih
tapi mane tau kn tb2 btul2 leh amik tempahan..
rezeki sape tau..

lgpun x yah suh akak ipar aku jahitkan lg..
x yah nk tempah mahal2..
upah die bknnye murah2.

kat bwh ni sume pic jahitan manik..tp ni bukanla yg aku jahit..huhu aku mane expert lg
ni kire contohla..

next time aku upload pic manik yang akak ipar aku jahit..
kalo aku berjaye siapkan jahit manik bju aku , aku tunjuk k..huhu
doakan2la aku rajin nk jahit n tak tertido..haha






Tuesday, September 7, 2010

~Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri~

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri


Kepada bloggers sume..

ila nak ucap selamat menyambut hari raya aidilfitri..

kalo ade salah silap yang ila buat..tekasar bahasa ke..

tersilap laku ke..terlebih kate ke..

ila nk mx maaf..jgn simpan dlm ati yek..

x sempat nak update blog sgt

insyaallah pas raye i will back wif my story..

selamat hari raye!!!


2 days more..








Wednesday, September 1, 2010

MinGGu YaNg Bz...

This week will be my bz week..
nak balik cuti lg bz..
so..x sempat nak update blog..
Sape yang sudi singgah my blog..thanks a lot..
just leave a comment k..
i will menyingah ur blog later..
thanks..