KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Tuesday, January 18, 2011

Contest Blog Paling Cantik, Comel Dan Kemas!!

Cantik ke?? Comel ke?? kemas ke??

rase2 nye blog saye ni kategori yang mane tuan penganjur??..hehe
dah lame diam..ari ni buat entry baru khas nak join contest ni..


so sape2 yang nk join contest..mohla tgk syarat2 die

just click here k...Farzana Farzanto..

hadiah die best kot..memandang kan aku ni memang suke nak beli baju online ni..
ni la peluang terbaik...mudah-mudahan saye ade can la yek tuan penganjur..

saye tag mereka-mereka ni:


p/s:dah berangan-angan nak pilih baju ape nanti..huhu

Wednesday, January 5, 2011

Pemenang Contest Lompat Si katak Lompat

sempena dah setahun da blog aku ni..aku pun nak umumkan sape yang menang contest ni
ok xyala panjang cerita...

jom tgk sape yang menang..


jeng..jeng..jeng...






tahniah kepade pemenang..yang x menang cube lg k next time..

Insyaallah akan ade lg..


Hadiah tuk pemenang u can choose either one..

RM 50 or perfume Body Shop

sila bgtau dgn segera k..


tadaa.....