KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Monday, January 4, 2010

~MeNuLis BloG bUaT PerTaMe KaLiNyE~



ni first time aku tulis dlm blog ni...slalu blog ni aku bia kosong je...tp dah idea aku pun mulekanla penulisan aku yg x seberape ni...first post aku ni aku tujukn khas buat kawan aku yg bising-bising suh aku tulis cepat kat blog ni...konon nk bace...tp aku tahu sebenarnye nk bahan aku..hahahhaha...korang bahan aku cam ne pun im still loving u my fren..>>amik ati je 2 =p..
sebagai pembuke blog aku ni..biala aku cite sikit pasal aku...norfadilah name si punye blog...duduk kat melake...skrg tahun 3 kejuruteraan kimia gas universiti teknologi malaysia...tahun kahwen akn dibagitau kemudian..hehe so thanksla pade sape-sape yg view blog aku ni..kalo adela yg view..haha..kalo rajin leave la comment or suggestion..budak baru mmg slalu buat salah...tp kutuk-kutuk diharamkan eh...n panggilan-panggilan yg tak sewajarnye tuk aku pun tak boleh tau..>> ditujukan khas kepade kawan2 aku..hehehe
chauww....