KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Thursday, February 17, 2011

Kenapa orang boleh mati sebab main game???


Korang agak-agaklah kan kenapa orang boleh mati sebab main game??
ni yang aku nak cerita ni..

huhu aku memang suka main game..tapi game masak-masaklah..haha
sebenarnya banyak dah kan game sekarang ni..
ada game lumba kereta macam Need for Speed
ada game perang-perang macam Red Alert
ada game tembak-tembak macam Counter strike..
ada game tanam-tanam macam game zombie..
pendek kata...memang tak terkatala banyaknya..

Tapi yang aku nak cerita ni game online
aku rasa korang biasa kot main game online ni kan..
tapi aku nak bagi game yang best punyaaaa..

1) Game ni kalau korang main memang boleh mati sebab terkejutzz

huhuhu......game ni aku try main sem lepas..
kawan aku bagi link.dengar dia cerita memang macam bersemangat gakla aku nak main
aku pun tryla bukak...dia memang lembab sikit nak loading..korang kena sabarla sikit..

pastu korang masukkanla apa yang diorang suruh masukkan macam nama ke apa ke
dan yang paling penting game ni hanya boleh main dari pukul 6 petang sampai 6 pagi..
kalau tak silap akula..tapi kalau korang nak main waktu lain pun boleh je..just setkan je laptop korangnya clock pukul antara 6 petang hingga 6 pagi tu..

nanti akan adala task-task yang korang akan kena main...task pertama time aku main dengan kawan aku..tangkap gambar hantu...macam nila..




Pastu korang klik..klik..klik..menghala ke perempuan rambut putih tu sampaila kua macam ni


hambik ko sekali!! kalau kau duduk betul-betul depan laptop tu mahu tak terperanjat..
terkejut gila la...aku menjerit kot main ni dengan kawan aku..
mula-mula tunjuk terer..last-last penakut..
tapi kitaorang meneruskan perjuangan..
memang mencabar task seterusnya..
kalau korang nak tahu..korang tryla main eh...kalu berani mainla sorang..
baik punyaaaa......hehehehehe <= aku gelak jahat..
tapi nak diingatkan yang sakit tu janganla main takut lagi bertambah sakit
yang cepat terkencing tu pun..pergila kencing dulu sebelum main eh..
game ni memang semuanya gelap..jangan risau..
dan memang dia akan automatik lari ikut pintu mana pun yang dia suka..jangan gabra..
hehehe......cuba tau..


2) Game ni kalau korang main, korang pun boleh mati sebab jenuh nak pilih baju and accesories dia yang cantik-cantik


Game ni memang sesuai sangatla kat ladies-ladies yang suka berfashion ni..
sebab kat sini korang boleh pilih fashion macam mana pun yang korang nak..
banyak gila kot..aku main game ni lepas cik ekin kita yang promote..
time kacih cik ekin..hehe

kat sini korang cakap je korang nak baju macam mana...kasut macam mana..beg tangan..
gelang...semuala sekali..even model pun korang leh pilih.
pandai-pandai koranglah nanti nak pilih..
aku cadangkan baiklah korang sign up...sebab nanti korang boleh save hasil kerja korang tu..
sign up pun free je..

ni tengok yang aku main...hehe aku tak pandai berfesyen..so kalau buruk tu janganla kutuk..huhuhu



3) Game yang ni memang syok sampai korang rasa nak mati sebab dah tak de suara


Game ni sekarang ni kawan-kawan aku tengah syok main..
oii pika..umai..ekin..tak habis-habis lagi ke korang battle...
hehehe
aku tak main lagi game ni..sekadar menjadi penonton sebab aku tak pandai nyanyi nanti
habis rosak lagu aku kerjakan.
bagi sapa-sapa yang kaki karaoke tu game ni memang sesuai la untuk korang..
tapi lagu-lagu kat sini lagu-lagu english je..malay takde.
tapi cita-cita kawan-kawan aku ni
diorang nak buat laman web khas untuk lagu-lagu melayu..tak tahula jadi ke mimpi je..huhu

pastu kat sini korang boleh sign up free and buat battle..kiranya nak lawan berkaraokela..
nanti korang bolehla lawan dengan kawan-kawan korang sendiri
ataupun dengan minah-minah saleh or arab yang karaoke sama gak..hehe
lagu korang boleh pilih...


tu jela yang aku nak kongsi
mainla berpada-pada..jangan sampai rasa nak mati..huhu

selamat mencuba

7 comments:

  1. Sume game aku yg promote..hahaha...

    ReplyDelete
  2. aah..ko kan google kin..haha tp antu tu bkn peah ke promote...

    ReplyDelete
  3. ade link x game tuh ?? nanakkk.. hehhee

    ReplyDelete
  4. game hantu kena cuba sy mmg minat hantu2 ni x takut pnya la.. lalala

    ReplyDelete
  5. game hantu yang pernah main resident evil je..

    ReplyDelete
  6. miszack: just click je jat game tu k..ila dah link kan dah

    kau kesah ke: ten ten?? ade ten ten online tak..hehe

    nick: tryla....best...huhu

    adan: cubela game yang ni..hantu die real..

    ReplyDelete