KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Tuesday, August 3, 2010

MisH my AfiQ...

Mish my Afiq....

Petang-petang baru balik lab..
aku pun bukak laptop tgk-tgk WiFi utm ni laju plak ari ni...
1st skali aku buat bukak SL la atau pun name panjang die sorority life....
main2 jap..jwb komen kat fb ni..tibe2 aku tgk fon aku..
ade 2 misssed call la... dari mak..
rindunye mak...aku pun missed call la balik..
kredit x banyak kn...mak aku call balik.....
dapat dgr sore mak rasa cam sume masalah pun hilang........
tgh syok bebual ngan mak..aku terdgr sore bising-bising kat belakang....
cam kenal je sore jerit-jerit tu...
......
.....
........
..............

AFIQ!!
aku pun mx mak pass fon tu kat afiq..
bile pass je perkara pertama yg anak buah kesayangan aku ni cakap..
mak cik anoi....afiq nak duit emas 10 tau..nak banyak-banyak...xnk McD
hahahahaha...x sempat lg aku nak cakap ape2, die dah ckp...
duit emas tu bukan la duit tapi cokelat yang bentuk duit syiling..
tu memang fav die...
so..aku x sampai ati..aku pun cakapla..

ok..nanti cik anoi balik minggu ni, cik anoi belikan eh..

die trus pas balik fon tu kat mak aku..
die jerit lagi dari jauh..

afiq nak duit emas sepuluh tau...

haha yela-yela... aku gelak sorang2...
tak sabar nak tunggu this weekend nak balik umah yg dah lame menunggu tu..

sabar eh afiq..nanti cik anoi balik...





My cute afiq...






No comments:

Post a Comment