KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Friday, November 12, 2010

ToLonGla SuH Aku SabAr

Kenape aku xle nak sbar ni
.
.
.
.
.
ish3...kenape aku xle nk sabar bukak n update blog aku ni..
sabar ye hati...2 more days nak balik umah n leh enjoy2 merepek kat blog aku ni
.
.
.
luse ade paper..org x pandai cam aku kena g study gegeh..
huhu...so yang menyinggah blog aku yg ntah pape ni n drop komen thanks sgt2

nnti aku singgah blog korg balik eh
tguuuu....
.
.
.
dah2 g study fadilah..jgn nk merepek n memalas kan diri..
sebelum 2 nak ckp thanks gak kat bloggie yg ckp gudluck..
my final year projek presentation berakhir dengan jayenye..mood: SGT HEPY
proceed to next sem


..senyum smpai telinge..


now..need to focus on next Saturday paper..
tata bloggie sekalian..


P/s: Dah ade tajuk best tuk new entry nnti..=p


3 comments:

  1. sabaq nowh..
    pasni online la sampai lebam! haha..
    nway! gud luck!

    ReplyDelete
  2. best speaker tue. hihi gud luck ila.

    ReplyDelete
  3. solihin: hehe baikla..thanks..
    yana: hahaha...gudluck gak yana..

    ReplyDelete