KaLo SuDi FolloW La SaYe.. TheN INSYAALLAH i Will fOllow U bAcK..=p

Friday, September 24, 2010

JahiTan MaNik


Hai Bloggers...
Tak tahu tiba-tiba dtgnye angin aku nak blaja jahit manik ni..
sebenarnye aku dah try dah buat sebelum ni...
tp berhenti sekerat jalan sebab nak jahit manik ni memang kena sabar

tapi bile aku tgk mak asyik pakai je baju yang bermanik2 ni..
terpk la kat kepale aku ni..
kenape aku x blaja je jahit manik ni..
sebelum ni mmgla ade blaja buat nagn akak ipar aku tp men2 je..
tapi kali ni teringin lak nk blaja betul2..hehe

mane tau ilmu jahit manik ni bergune kat aku nnti time nak amik ati mak mentua..huhu
tak pun leh amik tempahan ke...ahakz..berangan je lebih
tapi mane tau kn tb2 btul2 leh amik tempahan..
rezeki sape tau..

lgpun x yah suh akak ipar aku jahitkan lg..
x yah nk tempah mahal2..
upah die bknnye murah2.

kat bwh ni sume pic jahitan manik..tp ni bukanla yg aku jahit..huhu aku mane expert lg
ni kire contohla..

next time aku upload pic manik yang akak ipar aku jahit..
kalo aku berjaye siapkan jahit manik bju aku , aku tunjuk k..huhu
doakan2la aku rajin nk jahit n tak tertido..haha






5 comments:

  1. huhu baru nak blaja sikit2...xle nk tahan sbar jahit manik ni..hehe

    ReplyDelete
  2. jahit manik memerlukan kesabaran tinggi~

    P/S: follow kamu.

    ReplyDelete
  3. btul tu en nobita..huhu tp hasilnye berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  4. hi assalammualaikum..
    saya nia hanie boleh pgl nia atau hanie
    boleh ajar saya jahit manik x..??
    saya pn dulu ada buat tp kali ney egt nk jahit utk buat bisnes
    mak dgn akak sebuk wt manik bongsai dgn tudung saji so saya ingat nak belajar buat jahit manik pada kain ney...thu x blog mane yang ada ajar jahitan 2...??

    ReplyDelete